Az itthonról történő beszerzések előnyei

A legtöbb vállalkozás számára az egyik első eldöntendő kérdést a termékek beszerzési országának megválasztása jelenti. Sokan csinálják azt, hogy külföldről rendelik meg termékeiket, amiket aztán itthon árusítanak tovább a vásárlóiknak, ügyfeleiknek. A másik lehetőség, hogy hazai beszállítóktól vásárolsz, az ilyen cégek, mint pl. a https://www.bswkft.hu/ , számos előnnyel rendelkeznek a kereskedők számára, lássunk ezek közül néhányat.

Gyors beszerzés

Ha külföldről szerzed be termékeidet, akkor gyakran több hetet is kell arra várni, hogy megérkezzenek a termékek. Ha alacsony a készleted, akkor azonban nem minden esetben van időd kivárni a 2-3 heteket, hanem azonnal kellene pótolni az eladott termékeket. A hazai gyártóknál nincs ilyen probléma, néhány nap alatt pótolni tudod a hiánycikkeket, és nem áll meg a kereskedelem csak amiatt, mert üres az árukészleted.

Kisebb raktárra van szükség

Szintén a gyors beszerzéshez kapcsolódik, hogy nem kell a termékeidből olyan nagy mennyiséget raktáron tartanod, mint külföldi beszerzés esetén, így jelentősen spórolni lehet a raktár bérlés, fenntartás költségein.

Egyedi termékek

Ha külföldről szerzed be termékeidet, akkor nincs semmilyen ráhatásod arra, hogy a termékek milyenek lesznek, olyat tudsz csak beszerezni, amit elkészítenek ott. Magyarországi beszerzés esetén azonban, ha jó viszonyt építesz ki a gyártókkal, gyártóddal, akkor lehetőséged lesz arra, hogy elmondd véleményed, meglátásod a termékekkel, gyártással kapcsolatban, amit aztán figyelembe is vesz a gyártó sok esetben.